اگرچه سیب زمینی یک سبزی غنی از مواد مغذی است، اما اغلب به عنوان یک غذای محدود شناخته می شود. در واقع، علیرغم توصیه های آمریکایی ها برای افزایش مصرف میوه و سبزیجات، دستورالعمل های غذایی برای افزایش مصرف سیب زمینی سوخاری ساده، برخی از متخصصان سلامت همچنان توصیه می کنند که از خوردن سیب زمینی به دلیل نگرانی از افزایش خطر متابولیک قلبی، محدود یا اجتناب شود.
با این حال، یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله علوم تغذیه نشان می دهد که توصیه ممکن است بی مورد باشد. محققان دانشگاه بوستون تأثیر سیب زمینی ذغالی را به عنوان بخشی از رژیم غذایی و الگوهای سبک زندگی کلی بر خطر بیماری قلبی متابولیک بررسی کردند. آنها هیچ تغییری در فاکتورهای خطر قلبی متابولیک مرتبط با مصرف سیب زمینی سرخ شده یا غیر سرخ شده در بزرگسالان از گروه طولانی مدت Framingham Offspring پیدا نکردند.
“در این مطالعه، ما به اثرات مصرف بیشتر سیب زمینی شکم پر مجلسی بر فشار خون، چربی ها و گلوکز نگاه کردیم و متوجه شدیم که پس از در نظر گرفتن سایر فاکتورهای رژیم غذایی و سبک زندگی، خطر افزایش اختلالات قلبی متابولیک مرتبط با مصرف سیب زمینی وجود ندارد.” محقق اصلی مطالعه، لین ال. مور، DSc، MPH، استادیار پزشکی در دانشکده پزشکی چوبانیان و آودیسیان دانشگاه بوستون گفت.
در واقع، ما متوجه شدیم که افرادی که در بالاترین رده مصرف سیب زمینی قرار داشتند، 25 درصد کل میوه ها و سبزیجات بیشتری نسبت به افرادی که در گروه کمتر سیب زمینی مصرف می کردند، مصرف کردند. در نتیجه، این شرکتکنندگان که سیبزمینی بیشتری مصرف کردند، بیشتر به توصیههای دستورالعملهای غذایی عمل کردند.
یافته های گروه تحقیقاتی مور هیچ ارتباطی بین مصرف 4 یا بیشتر معادل فنجان سیب زمینی در هفته (چه سفید و شیرین، سرخ شده و غیر سرخ شده) و دیابت نوع 2 (T2DM)، اختلال در گلوکز ناشتا (IFG)، فشار خون بالا مشاهده نکردند.
و دیس لیپیدمی در جمعیت بزرگی از بزرگسالان سالم قفقازی. مور توضیح داد: «ما میدانیم که سیب زمینی شیرین کره ای سرشار از پتاسیم، منیزیم و فیبر غذایی است، که همگی ممکن است در برابر حملات قلبی و سکتههای مغزی که در نتیجه سطوح بالای خطر متابولیک قلبی هستند، محافظت کنند. در واقع، سیب زمینی یکی از مهم ترین منابع پتاسیم در رژیم غذایی آمریکایی است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.