این دوره به دانشآموز اجازه میدهد تا خطرات را شناسایی کند و در مورد چگونگی تأثیر پردازش، توزیع و مدیریت مصرفکننده بر ایمنی و سلامتی مواد غذایی آبزی بحث کند.
خطرات بیولوژیکی و شیمیایی مرتبط در مواد غذای ماهی گوپی شامل باکتری های بیماری زا، ویروس ها، انگل ها، بیوتوکسین های آبزی، آمین های هیستامین بیوژنیک و آلاینده های صنعتی و محیطی ارائه شده است.
اکولوژی میکروبی کمی، مدلسازی ریاضی و نرمافزار برای ارزیابی و مدیریت خطرات در طول پردازش و توزیع غذای آبزی به مصرفکنندگان نهایی گنجانده شده است.
اجزای غذای آبزی کاربردی اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین D، پروتئین ها/پپتیدها، تورین، سلنیوم، ید، کیتوزان، آنتی اکسیدان ها، پلی ساکاریدها، جلبک های ماکرو و اثرات مفید آنها بر سلامت انسان در رابطه با مقررات، ادعاهای بهداشتی ارائه و ارزیابی می شوند. و تجزیه و تحلیل سود ریسک
این دوره شامل آموزش الکترونیکی با وبینارها است و دسترسی دانشجویان به اینترنت و دسترسی به آنها از طریق ایمیل بسیار مهم است.
دانش آموزی که اهداف دوره را برآورده کرده است قادر خواهد بود، مفاهیم اساسی تجزیه و تحلیل خطر غذای آبزی را شرح دهد، استفاده از سیستم HACCP برای مدیریت ایمنی غذای آبزیان.
فواید مصرف غذای آبزیان برای سلامتی انسان را شرح دهید، ارزیابی و مقایسه خطرات و مزایای سلامتی انسان از مصرف غذای آبزیان، فواید سلامت انسان اجزای غذایی کاربردی آبزی را توضیح دهید.
تجزیه و تحلیل دادهها از پایگاه داده در مورد شیوع بیماریهای منتقله از طریق آبزیان – استفاده از نرمافزار میکروبیولوژی پیشبینیکننده برای ارزیابی خطرات میکروبی در غذاهای آبزی بررسی و تجزیه و تحلیل دادهها در یک گزارش مصنوعی تجزیه و تحلیل انتقادی “موضوعات داغ” مرتبط با ایمنی و سلامت غذاهای آبزی.
این دوره شامل سخنرانی هایی است که می توانند به صورت آنلاین در وب یا به صورت فایل های ضبط شده دنبال شوند، علاوه بر این تمرین هایی برای حل وجود خواهد داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.