حتی اگر تصمیم به خرید ظروف پلاستیکی درب دار شفاف، بدون رنگ و سایر شادی های شیمیایی دارید، فکر نکنید که می توانید فقط یک ترشی را در ظرف بردارید و یک هفته در قفسه یخچال فراموش کنید.
هر محصولی برای نگهداری در پلاستیک مناسب نیست. غذاهای حجیم مانند غلات، ماکارونی و آرد را می توان برای مدت طولانی نگهداری کرد، اما گوشت، ماهی یا سایر غذاهای پخته شده ممکن است مدت زیادی در ظرف نگهداری نشوند.
ظروف پلاستیکی برای صبحانه مدرسه یا “ترمز” برای کار مناسب تر هستند: آنها فضای کمی را اشغال می کنند و بسیار راحت تر از همان کیسه ها هستند.
ظروف پلاستیکی برای محصولات فله مجهز به درب هایی با تلگراف هستند که به شما امکان می دهد غلات یا شکر را با دقت کامل بریزید. علاوه بر این، معمولاً شکل ارگونومیک دارند و فضای زیادی را اشغال نمی کنند.
کمدهایی که ظروف ظریف و راحت برای غلات یا ماکارونی در ردیف های منظمی در آن قرار می گیرند، همیشه تمیز هستند و همه چیز در معرض دید عموم است.
ظروف غذا برای کسانی که از پلاستیک در تمام مظاهر آن متنفرند، ظروفی از شیشه، فیانس و فلز وجود دارد. ظروف شیشه ای از نظر شکل با ظروف پلاستیکی تفاوت کمی دارند، بسیاری از آنها درب پلاستیکی دارند، اما اگر ظرف را تا بالا “با یک اسلاید” پر نکنید، می توان با خیال راحت از تماس غذا با پلاستیک جلوگیری کرد.
ظروف شیشه ای کاملاً ایمن و بهداشتی هستند، به همین دلیل است که روز به روز محبوب تر می شوند.
تنها عیب آنها شکنندگی است، و یک چیز دیگر ظروف شیشه ای را نمی توان بلافاصله از یخچال داخل مایکروویو قرار داد، آنها با صدای وحشتناکی در آنجا ترکیدند، بررسی شده است!
اگر نیاز دارید که مثلاً سبزیجات یا میوه ها را برای مدت طولانی در یک ظرف بسته بندی کنید ، ظروف با دریچه های خلاء به کمک می آیند.
تخمین زده می شود که سبزیجات و میوه هایی که در چنین ظرفی قرار می گیرند می توانند طراوت خود را 3 تا 5 برابر بیشتر از آنهایی که در کیسه های پلاستیکی در یخچال نگهداری می شوند، حفظ کنند.
اصل کار یک ظرف خلاء ساده است: محصولات در یک ظرف قرار می گیرند، درب آن محکم بسته می شود و هوا با پمپ مخصوص از ظرف خارج می شود. در غیاب هوا، اکثر باکتری ها به سادگی می میرند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.