سالانه هزاران تن میوه خرمالو به دلیل حجم بالای تولید، استانداردهای با کیفیت بالا و انتظارات مصرفکنندگان مربوط به شکل، اندازه و رنگ دور ریخته میشود.
علاوه بر این، شیره خرمالو وحشی ماندگاری محدودی دارد. این میوه فصلی است که فاسد شدنی است و نگهداری و حمل و نقل آن دشوار است.
بنابراین، مازاد خرمالو، میوه های خرمالو آسیب دیده و غیرقابل قبول برای مصرف کننده نیازمند توسعه محصولات مشتق شده جدید است.
با این حال، مقادیر زیادی از محصولات جانبی مانند پوست، دانهها یا خمیرهای استفاده نشده نیز تولید میشوند، زیرا میوهها باید برای تسهیل مصرف آنها و به دلایل تجاری، لجستیکی و اقتصادی فرآوری شوند.
بنابراین، مازاد و فرآوردههای فرعی خرمالو به دلیل مقادیر زیاد ترکیبات فعال زیستی، میتوانند به عنوان محصولات و مواد بالقوه کاربردی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرند.
خرمالو از تیره Diospyros یکی از رایج ترین میوه ها با ارزش خوراکی و اقتصادی بالا است چین بیشترین سطح زیر کشت و تولید سالانه خرمالو را در جهان دارد خرمالو غیر منقبض گرده افشانی ثابت (PCNA) که دارای مزایای زیادی از جمله خاصیت انحرافی طبیعی و خوراکی مستقیم است، یک هدف کلیدی برای توسعه صنعت و انتخاب انواع در سراسر جهان بوده است.
با این حال، هنوز چالش های زیادی در توسعه خرمالو در چین وجود دارد به عنوان مثال، هزینه ناکارآمد درمان تخریب مصنوعی خرمالو، پرورش پر زحمت انواع مرغوب خرمالو PCNA، و علائم شدید ناسازگاری دیرهنگام پیوند این بررسی وضعیت فعلی و توسعه خرمالو در چین را خلاصه می کند.
پیشرفت فعلی در حذف قابض در خرمالو، غربالگری پایهها با سازگاری گسترده، و فرآیند پرورش خرمالو PCNA برجسته شده است. این بررسی به ترویج پرورش انواع خرمالو عالی و توسعه پایدار صنعت خرمالو در چین کمک خواهد کرد.
صنعت خرمالو به دلیل موفقیت در کشت در مقیاس بزرگ و پیشرفت در تحقیقات علمی وارد دوره ای از توسعه سریع در چین شده است. خرمالو متعلق به Diospyros، Eb-enaceae، با تعداد کروموزوم 2n = 2x = 30، 2n = 4x = 60، 2n = 6x = 90، یا 2n = 9x = 135، و گیاهان چوبی چند ساله هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.